Over ons

Marije Zwaard

Absolute topzangeres die met haar verschijning, allure en charisma het publiek weet te bekoren en te betoveren. Dat zingen en dansen haar lust en haar leven is wordt met passie en vakmanschap gepresenteerd aan het publiek. Na haar opleiding ( Lucia Marthas) vertolkte zij de titelrol in de musical Zzinderella van Jos Brink. Na jarenlange samenwerking met de theatergroep Jeans en tevens als solozangeres actief te zijn geweest en deel van de meidengroep 4 Tunes uit te hebben gemaakt, belandde zij in de ‘Disco Soul Partyband’.

Hier werd de basis gelegd voor het acoustisch trio ‘Acoustic 4 Fun’ waarmee zij regelmatig en succesvol heeft opgetreden. Haar verdere werkzaamheden als aerobic/zumba en dans docente/instructrice op veel sportscholen zorgt er tevens voor dat haar conditie altijd op peil blijft bij haar overtuigende en energieke optredens bij het huidige en onlangs opgerichte Acoustic 4 Fun.

Winfried Kicken

Is een veelzijdige gitarist, componist, songwriter en audio/ multimedia producer. In de jaren ‘80 ontwikkelde hij zijn muzikale talenten. Begin jaren ‘90 sloot hij een uitgave contract af bij Polygram Music Publishing waar hij met enkele composities en producties een paar hitnoteringen behaalde ( waaronder Roots Syndicate-Mockin Bird Hill en Ruth Jacott-Leun op mij). Tijdens zijn werkzaamheden als audioproducent (ringtones, RTV jingles) kwam hij in 2000 terecht in het disco classics en coverband circuit. Hier werd de basis gelegd voor het huidige Acoustic 4 Fun.

Ron de Zwart

Al reeds vele jaren gepassioneerd drummer, percussionist en zanger. Zijn humor, organisatorische en communicatieve talenten zijn bindend voor de muzikale activiteiten en ontwikkelingen waar hij zich met volle overgave en passie in stort. In de jaren ’90 heeft hij onder andere gewerkt met de toen zeer succesvolle band ‘ Sue Challoner Soultrain’ waar hij als backgroundzanger en percussionist heel Europa mee afreisde. In 2000 introduceerde hij, als mede oprichter en leadzanger van de ‘Disco Soul Partyband’ , Winfried en Marije bij de band. Deze samenwerking resulteerde in de huidige samenstelling van Acoustic 4 Fun waar hij als cajonist, percussionist en backing vocalist zijn passie voor muziek deelt met het publiek.